Bij Verschuren Interieurbouw werken ze dagelijks aan inspirerende interieurs. Om dat zo goed mogelijk te blijven doen, zijn ze verhuisd naar een nieuwe fabriekslocatie. Daarbij werd ook het machinepark uitgebreid. Voor de nieuwe locatie wenste Verschuren een ‘state of the art’ afzuiginstallatie, die Hevada realiseerde met een Formula Air leidingsysteem. Binnen een kort tijdsbestek werd de installatie met hoogrendement ventilatoren gerealiseerd, waarmee werd voldaan aan de bestaande ATEX- en CE-norm. Zo zijn alle medewerkers van Verschuren voorzien van werkplekken die voldoen aan hun standaard. Daarbij beschikken ze over een ultramodern en compleet uitgerust machinepark in combinatie met de nieuwste software. Deze werkomgeving vormt de stevige basis voor het uitvoeren van prachtige projecten.

Na de ingebruikname van de afzuiginstallatie kijkt opdrachtgever Toon Verschuren terug op het project: “In de constructieve gesprekken met Hevada is de optimale afzuiginstallatie ontworpen. Daarmee worden de beste prestaties geleverd tegen minimaal energieverbruik, minimale geluidsoverlast en maximale brand- en explosieveiligheid. Technisch is de installatie duurzaam: weinig onderhoud en een lange levensduur.”

“Met de nieuwe afzuiginstallatie besparen we 30% aan energie, door motoren op basis van de gewenste capaciteit op of af te schakelen. Ondanks die besparing is er aanzienlijk minder vervuiling van de werkplek dan voorheen. Ook ontstaat er minder schade aan de te bewerken materialen omdat er nauwelijks freesresten achterblijven. Maar het belangrijkste is nog: onze mensen werken schoner en dus gezonder!”

https://www.verschuren-interieurbouw.nl/